Missie en Doelen Direct Ondergoed

Wij streven ernaar om binnen Nederland uw bestelling binnen 1 werkdag na ontvangst van de betaling te verzenden. De levertijd kan variëren door de keuze van betaalmethode. Als u voor een overschrijving kiest kan de verzending 1 tot 2 werkdagen langer duren. Dit hangt samen met de tijd die verschillende bankinstellingen nodig hebben voor de verwerking van de overschrijving.

Voor bestellingen buiten Nederland gelden de leveringstermijnen van PostNL. Voor de leveringstermijnen buiten Nederland klik hier.

Indien Directondergoed.nl gegevens van u nodig heeft voor de uitvoering van de overeenkomst, vangt de uitvoeringstermijn niet eerder aan dan nadat u deze juist en volledig aan Directondergoed.nl ter beschikking heeft gesteld.

 Neem contact op 
 
Ripperdastraat 15RD
2011 KG Haarlem
 
info@directondergoed.nl
023-8700130
 Over ons 

Met DirectOndergoed kan iedereen op een voordelige en veilige manier ondergoed bestellen. Wij streven ernaar om ons aanbod zo compleet en actueel mogelijk te houden en onze klanten zo persoonlijk mogelijk van dienst te zijn. Daarbij betaalt u geen verzendkosten bij een order boven de 35 euro

 DirectOndergoed.nl 
  • smile 30 dagen bedenktijd
  • tag Altijd de beste kwaliteit
  • award Laagste prijzen
  • lock Veilig & snel bestellen
  • check Bestellen zonder account
 Reviews 
Onze vermelding op http://www.keurmerk.info